Sep 30

floatingstage29.10 u. Een drijvend podium met een oppervlakte van ruim 500 vierkante meter ligt in de Han rivier in Zuid-Korea. Het is een koepel waarvan voorste helft kan opendraaien. Als het gevaarte aan de kade ligt kunnen er 2200 toeschouwers kijken naar dans- en andere voorstellingen op het water. De koepel kan ook dicht, in de winter, zodat er kleine voorstellingen gegeven kunnen worden. Het ontwerp is van Kyungam Architects Associates. Het is ecovriendelijk en voorzien van fonteinen en LED-verlichting om de aandacht op zich te vestigen. De naam is: Diliter (dance & light).

floatingstage1floatingstage10floatingstage4

10 Responses to “Een koepel voor dans op het water van de Han”

 1. randy zegt:

  .

  áëàãîäàðþ….

 2. Phillip zegt:

  .

  ñïñ….

 3. allen zegt:

  .

  ñïñ!!…

 4. Claude zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 5. todd zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 6. Howard zegt:

  .

  áëàãîäàðåí!!…

 7. Jared zegt:

  .

  áëàãîäàðåí….

 8. tony zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 9. guy zegt:

  .

  thank you….

preload preload preload