Sep 23

suncityMorgen begint de vierde Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR) met als thema de Stad. Curator is stedenbouwkundige Kees Christiaanse (KCAP, Rotterdam) die op zijn beurt zes jonge architectenteams vroeg om het thema Open City, designing coexistence tegen het licht te houden. Het resultaat is 1 hoofdtentoonstelling (Forum) en zes deeltentoonstellingen in het NAi. Vrijdag 25 september opent een ander deel van de Biennale, Parallel Cases met werk van studenten over de hele wereld in het RDM Droogdok in Rotterdam. Zaterdag 26 september gaat Vrijstaat Amsterdam in de hoofdstad open. De 4de IABR duurt tot 10 januari.

9 Responses to “Kees Christiaanse cureert 4de IABR”

 1. Eric zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ….

 2. ben zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 3. Ruben zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

 4. Anthony zegt:

  .

  ñïñ….

 5. bill zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 6. victor zegt:

  .

  tnx for info….

 7. Lewis zegt:

  .

  tnx for info!…

 8. Willard zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

preload preload preload