Oct 03

hilleplein-woonstad_fat122.20 u. Op de  Rotterdamse Architectuur Biennale is een van de projecten die wordt getoond een complex van FAT voor het Hilleplein in Rotterdam. In het kader van de deeltentoonstelling  Rotterdam Maakbaar zocht het bureau Crimson uit Rotterdam naar negen projecten die de samenhang van de stad moeten verbeteren. De projecten moeten ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.Voor de corporatie Woonstad ontwierp FAT een combinatiecomplex voor wonen, onderwijs, zorg, retail en horeca. Apart zijn de functies niet sterk genoeg om grote gebaren te maken in de wijk, samen kunnen ze een icoon worden, aldus FAT, een Brits bureau dat ook Villa Hoogvliet ontwierp in Rotterdam.

14 Responses to “FAT ontwerpt een bont icoon voor Rotterdam”

 1. milton zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó….

 2. ricky zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 3. Albert zegt:

  .

  áëàãîäàðåí!…

 4. antonio zegt:

  .

  ñïñ….

 5. donald zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

 6. roy zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 7. Patrick zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!…

 8. willard zegt:

  .

  thanks for information….

 9. Leon zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 10. Joey zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!…

 11. Juan zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

 12. oliver zegt:

  .

  thank you!…

 13. Bruce zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

preload preload preload