Jan 25

latvia_nrja_108.40 u. Deze twee huisjes staan al twee jaar in de Litouwse bossen, aan het meer Langstini ten westen van Riga. Maar in de sneeuw is het ontwerp van studio NRJA heel erg mooi. De rode tweelingvilla’s zijn langwerpig en in een zeer scherpe V naar elkaar toe gebouwd. De voorzijdes raken elkaar in de punt van de V, achter, richting bossen, steekt de eerste etage een stuk uit boven de begane grond, gesteund op palen.  NVJA (No Rules Just Architecture) wordt gevormd door de jonge architecten Uldis Luksevics, Martins Osans.

latvia_nrja_2latvia_nrja_3latvia_nrja_4latvia_nrja_5

12 Responses to “Rood tweelinghuisje in bossen Litouwen (NRJA)”

 1. guy zegt:

  .

  good!…

 2. cory zegt:

  .

  áëàãîäàðåí….

 3. wallace zegt:

  .

  ñïñ!…

 4. marc zegt:

  .

  ñïñ!!…

 5. Rafael zegt:

  .

  good info!…

 6. Melvin zegt:

  .

  thanks….

 7. oscar zegt:

  .

  thanks!…

 8. Fred zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!!…

 9. Oscar zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 10. jamie zegt:

  .

  tnx for info!…

preload preload preload