Nov 11
Foto Jeroen Musch

Foto Jeroen Musch

Haar witte lelies van papier zijn inmiddels licht verwelkt. Landschapsarchitecte Anouk Vogel (34) maakte in vorige maand in Nagasaki, Japan, een bekroonde tuin van papieren bloemen tijdens de World Gardening Cup. Met vijftien Japanners vouwde Vogel in twee weken 600 lelies van speciaal papier. Het materiaal kan tegen water, maar het papier veranderde wel van vorm door de weersomstandigheden waardoor het leek op de bloemen open gingen, als in een echte tuin. Vogel maakte eerder een tuin op het stadsplein in Lausanne en een cactusveld in Bilbao. INTERVIEW.

6 Responses to “Papieren lelies van Anouk Vogel bekroond”

 1. jimmy zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 2. harold zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 3. arthur zegt:

  .

  ñïàñèáî!!…

 4. Julio zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 5. Bryan zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!…

preload preload preload