Oct 17
WOZOCO_MVRDV

WoZoCo (1996), Amsterdam, ontwerp MVRDV

Twintig jaar architectuur van MVDRV wordt gevierd met een voor MVRDV-begrippen bijzonder toegankelijk boek: MVRDV Buildings. Het is een soort  van revisit van het eigen gebouwde oeuvre. De Villa VPRO, Silodam, WoZoCo en zelfs de ruïne van het fameuze paviljoen voor de wereldexpo in Hannover 2000: ze staan allemaal in het boek. Gefotografeerd zoals ze vandaag zijn. De huilslierten op het beton van de VPRO, de ingestorte landschappen in het paviljoen in Duitsland. Het geeft een mooi en eerlijk kijkje op het werk van het bureau dat door de buitenwacht ook wel wordt beschouwd als de belangrijke vertegenwoordiger van Superdutch. Vermetele architectuur, met veel aandacht voor functie en weinig voor esthetiek. Een volledige recensie HIER.

MVRDV Buildings, redactie IIka en Andreas Ruby, nai010 Publishers, 978-94-6208-012-6, € 65

13 Responses to “MVRDV kijkt terug op 20 jaar”

 1. julius zegt:

  .

  good info!!…

 2. trevor zegt:

  .

  thanks for information!!…

 3. Brandon zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó….

 4. Alberto zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!…

 5. Aaron zegt:

  .

  thank you!…

 6. william zegt:

  .

  ñïñ!…

 7. clinton zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 8. louis zegt:

  .

  áëàãîäàðåí….

 9. Perry zegt:

  .

  hello!…

 10. Alfredo zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 11. Juan zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 12. Alexander zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

preload preload preload