Feb 01

Wanders_Marcel_Pinned_Up_1Propvol was het Stedelijk Museum Amsterdam 31 januari op de opening van Marcel Wanders’ tentoonstelling Pinned Up. Propvol, aangenaam wanordelijk en  feestelijk. Het retrospectief bestaat uit meer dan vierhonderd werken uit de 25-jarige carrière van de oprichter van Moooi, bedenker van hotel Andaz en ontwerper van de klassieke Knotted Chair. Het gehaakte meubel was natuurlijk ook te zien, in een sprookjesachtige tentoonstelling. Veel kitsch, veel schaamteloze viering van de goede smaak, maar ook veel sterke Wanders’-ideeën. Als oeuvre presentatie van een Nederlands ontwerper is het moeilijk een ander voorbeeld scherp te krijgen waar zo groots is uitgepakt door een gerespecteerd museum. Een interview met Marcel Wanders HIER.

9 Responses to “Chaos en drukte bij opening Wanders”

 1. Harvey zegt:

  .

  спс!!…

 2. Ted zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 3. jacob zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ….

 4. andy zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 5. Lee zegt:

  .

  good info….

 6. douglas zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 7. Gilbert zegt:

  .

  good info….

 8. brett zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 9. Arthur zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

preload preload preload