Sep 24

gazpromtoren Het stadsbestuur van St Petersburg gaf 23 september  zijn zegen aan de 400 meter hoge Okhta Tower van Gazprom, het hoogste gebouw van Europa. De  bouw van het hoofdkantoor van de Russische energiegigant langs rivier de Neva is omstreden. De bevolking protesteert omdat het de oude stad zou vernietigen. Gazprom zegt dat de toren niet alleen hoog wordt, maar ook is toegerust met duurzame foefjes die hem energiezuinig maakt. In de winter is het min 30 in St Petersburg. Architect is het Engelse RMJM.

10 Responses to “Hoogste van Europa moet ook groen zijn”

 1. Neil zegt:

  .

  ñïñ!…

 2. Nathaniel zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 3. melvin zegt:

  .

  áëàãîäàðåí!…

 4. clifford zegt:

  .

  ñïàñèáî!!…

 5. Franklin zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 6. Rafael zegt:

  .

  good info!!…

 7. Dana zegt:

  .

  thank you!!…

 8. Lonnie zegt:

  .

  tnx for info!…

 9. edward zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

 10. bruce zegt:

  .

  ñïàñèáî!!…

preload preload preload