Oct 07

niteroi_museum_by_osca_niemeyer2 okt, 9.20 u, update 7 okt, 01.20 u. Dokters die de Braziliaanse architect Oscar Niemeyer opereerden in verband met een  kankeraandoening, hebben 5 oktober bij de 101-jarige hartproblemen vastgesteld. De oude reus van de moderne architectuur was vorige week twee keer geopereerd. Hij verblijft momenteel op de intensive care. Niemeyer, die tot voor kort nog aan werk was, verwierf vooral bekendheid met zijn futuristische gebouwen voor de hoofdstad van Brazilië, Brasilia in de jaren vijftig. Hij heeft meer dan 600 ontwerpen gemaakt, waaronder het hoofdkwartier van de Franse communistische partij in Parijs. Op 15 december wordt Niemeyer 102.

6 Responses to “Oscar Niemeyer heeft ook hartproblemen”

 1. Glenn zegt:

  .

  ñïñ….

 2. angel zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

 3. Tommy zegt:

  .

  tnx for info!!…

 4. evan zegt:

  .

  ñïñ!…

 5. todd zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

preload preload preload