Dec 12

welpeloo_enschede_120.25 u. Dit is villa Welpeloo in Enschede. Het ontwerp is van het jonge bureau 2012 Architecten uit Rotterdam. Hun ontwerp is voor 60 procent opgebouwd uit tweedehands materialen. Hun ontwerpfilosofie, die superuse wordt genoemd,  begint het bij het maken van een oogstkaart. Gezocht wordt in een straal van honderden meters naar oud materiaal. In dit geval is veredeld vurenhout gebruikt van manshoge houten kabelspoelen. En de straalconstructie is afkomstig van onderdelen van een oude texielmachine. Bouwkosten bedragen negen ton.

11 Responses to “Villa in Enschede van oud hout”

 1. Tony zegt:

  .

  thanks for information!!…

 2. Kirk zegt:

  .

  ñïñ!!…

 3. Tracy zegt:

  .

  thanks for information….

 4. Raul zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!…

 5. Oscar zegt:

  .

  ñïñ!!…

 6. jonathan zegt:

  .

  ñïñ!!…

 7. Pedro zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 8. wayne zegt:

  .

  ñïñ!…

 9. Ted zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 10. Steve zegt:

  .

  good….

 11. Manuel zegt:

  .

  thanks!…

preload preload preload