Dec 22

dorobanti_tower_zaha_hadid17.25 u. Zaha Hadid is veruit de meest bestudeerde architect op de website World Architecture News. com. Bezoekers van deze site, veel architecten, klikten in 2009 16.500 keer op het ontwerp voor de Dorobanti Tower (een hotel) in Boekarest. Hadid is sowieso de favoriet van architecten. Ze komt 20 keer voor in de top 100 van meest bekeken objecten, zeven keer in de top 20. Op twee volgt een ontwerp voor een draaiend hotel in Kroatië van het Britse bureau Richard Hywel Evans Architecture (linksonder). Derde is het Porsche Museum van Delugan Meissl Associated Architects (Oostenrijk) in Stuttgart. Vierde het ontwerp voor Ferrari World, een overdekt themapark in Abu Dhabi en vijfde opnieuw Zaha Hadid met de pitch die ze won voor het nieuwe havenkantoor voor Antwerpen.

rotating_hotel_croatiaporsche_museum_stuttgartferrari_world_dubaiantwerp_port_authority

14 Responses to “Dorobanti Tower Zaha Hadid is het populairst”

 1. george zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó….

 2. Darrell zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 3. Eugene zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 4. reginald zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

 5. Peter zegt:

  .

  ñïñ!…

 6. otis zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó….

 7. jeff zegt:

  .

  tnx for info!!…

 8. hugh zegt:

  .

  tnx for info!!…

 9. Stuart zegt:

  .

  thanks for information!!…

 10. lester zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!…

 11. jorge zegt:

  .

  tnx for info!!…

 12. ted zegt:

  .

  ñïàñèáî….

 13. Glen zegt:

  .

  thank you!!…

preload preload preload