Dec 12

Wandering_Territory_MOTIMOTI, Museum of the Image, is de nieuwe naam van het Graphic Design Museum Breda. Een museum voor beeldcultuur. ‘Vroeger waren beelden exclusief van kunstenaars en van ontwerpers’, zegt directeur Mieke Gerritzen (49). ‘Nu zijn beelden van iedereen. Wat dat betekent, hoe we naar beeld kijken en hoe het ons beïnvloedt, daar gaat dit museum over.’ Gerritzen opent met een tentoonstelling over verpakkingen, supermArt. En een pop-up tentoonstelling gemaakt door Lidewij Edelkoort. ‘Het vak grafisch ontwerper bestaat eigenlijk niet meer’, zegt Gerritzen in een INTERVIEW.

13 Responses to “MOTI, omdat beelden van iedereen zijn”

 1. Carlos zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!…

 2. carlos zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 3. wayne zegt:

  .

  ñïñ!!…

 4. Sergio zegt:

  .

  hello!…

 5. kent zegt:

  .

  thanks!…

 6. martin zegt:

  .

  tnx for info….

 7. jose zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!!…

 8. aaron zegt:

  .

  tnx for info!!…

 9. Jack zegt:

  .

  áëàãîäàðåí….

 10. Daryl zegt:

  .

  áëàãîäàðþ!!…

 11. Christopher zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 12. Barry zegt:

  .

  ñïñ….

 13. ted zegt:

  .

  thank you….

preload preload preload