Apr 15
Hollandstad_fontys_iabr

Project Hollandstad van architectuurstudenten uit Tilburg voor Smart Cities

Ongebruikelijk misschien, al vindt de betrokkene het zelf geen enkel probleem. Henk Ovink, een van de hoogste Nederlandse ambtenaren op het gebied van ruimtelijke ordening, is een van de vijf curatoren van de Rotterdamse architectuurbiënnale die 20 april opent. Making City, over het maken van de stad. Net als in de twee voorgaande biënnales focust de IABR op de plek waar alle ontwerpopgaves samenkomen: de stad van de 21e eeuw. Er zijn tentoonstellingen in het NAi, Almere en verspreid door Rotterdam. Smart Cities (illustratie) is een van de bij-tentoontstellingen. Studenten werd gevraagd slimme oplossingen voor de stad te bedenken. Zie ook interview met Ovink HIER

Comments are closed.

preload preload preload