Dec 10

oscar_niemeyer210.05 u. Hij is de oudste nog werkende kunstenaar ter wereld. De Braziliaan Oscar Niemeyer wordt 15 december 102 jaar. Na een korte ziekenhuisopname is deze modernist eind november weer gewoon aan het werk gegaan op zijn kantoor in Rio de Janeiro. Van de schepper van de Esplanade der ministeries in Brasilia, is 13 december een documentaire te zien op Nederland 2, 18.15 uur: Het leven is een ademtocht.

11 Responses to “Documentaire over jarige (102) Niemeyer”

 1. […] de kamermuziek en de Wagner-ode die er jaarlijks plaatsvindt.De Braziliaanse architect Oscar Niemeyer (102 inmiddels) tekende het paviljoen tegen de steile Amalfikust al een decennium terug. Maar de […]

 2. Lonnie zegt:

  .

  ñïñ!!…

 3. Milton zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!!…

 4. Joe zegt:

  .

  tnx!…

 5. sam zegt:

  .

  áëàãîäàðþ….

 6. Gary zegt:

  .

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 7. randy zegt:

  .

  ñïñ çà èíôó!…

 8. Willie zegt:

  .

  thank you!…

 9. Lyle zegt:

  .

  tnx for info….

 10. everett zegt:

  .

  thanks….

 11. Clifton zegt:

  .

  thanks!!…

preload preload preload