Dec 09

iPhone_Architecture_1216.40 u. Twee iPhone applicaties voor architectuurliefhebbers zijn in een week tijd gelanceerd. Architecture is van Makayama, een reisgids die locatiegestuurde data op je telefoon levert. Je kunt op elke plek in de wereld vragen: check my location en hij zoekt de meest nabije architectuurhighlights. Er zitten nog maar 600 gebouwen in deze app. SARA is een samenwerking van het Nederlands Architectuurinstituut en Layar. Die laatste is erg goed in augumented reality. Die legt een informatielaag over je beeld. Zo kan je je (nieuwe model) iPhone richten op een plek in de stad. SARA laat je dan zien hoe het gebouw er vroeger uitzag, danwel hoe het er uitziet als een nieuw ontwerp gerealiseerd zou zijn.

15 Responses to “Twee keer mooie architectuur op je iPhone”

 1. Arturo zegt:

  .

  ñïñ!…

 2. Arthur zegt:

  .

  thank you!…

 3. alberto zegt:

  .

  thank you!!…

 4. john zegt:

  .

  tnx for info….

 5. Virgil zegt:

  .

  áëàãîäàðñòâóþ!…

 6. Kirk zegt:

  .

  good!!…

 7. Thomas zegt:

  .

  good info….

 8. julio zegt:

  .

  ñïñ….

 9. ronnie zegt:

  .

  ñïàñèáî çà èíôó….

 10. Dan zegt:

  .

  ñïñ!…

 11. felix zegt:

  .

  áëàãîäàðåí….

 12. francis zegt:

  .

  tnx for info!!…

 13. George zegt:

  .

  thanks for information!!…

 14. jim zegt:

  .

  ñïñ!…

preload preload preload